Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Stockholm

Är du ute efter en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjligheten att träffa patienter med varierande vårdbehov? Då har du kommit rätt! Denna vårdavdelning erbjuder ett unikt uppdrag som kommer att ge dig en oerhört givande och meningsfull erfarenhet.

Denna verksamheten har 19 vårdplatser. Här kommer du samarbeta med avdelningen mentalsköterska och tillsammans med jouren. Du kommer möta patienter med psykossjukdomar, affektiva sjukdomar, ångestsyndrom, personlighetssyndrom samt neuropsykiatriska funktionshinder

Verksamheten söker dig med erfarenhet av psykiatri eller spec.sjuksköterska inom psykiatri..

Att ta uppdrag som psykiatrisjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykiatrisjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hblxeiqcr Rågri, Pncvdmyix Qåvuotgvk
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iiblqaasqoups hb dfi fh Ilmmwxoau
Region/kommun
Stockholm/Sdlwtuqjg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka