Psykiatrisjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning.

Här utförs det mesta av arbetet självständigt med stort egenansvar.

Avdelningen är en akutpsykiatrisk vårdavdelning med inriktning psykossjukdomar och som erbjuder kvalificerad psykiatrisk vård till vuxna personer över 18 år som vårdas enligt HSL (Hälso- och sjukvårdslagen) eller LPT (Lagen om sluten psykiatrisk tvångsvård).

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är psykiatrisjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Robbnqwcp Mætka Naysmbmms- Imwlk Qyoaomx kwa aa
Tidsperiod
40-43
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pcqjodcyrærnd h adf bg Rtnnl
Region/kommun
Stockholm/Dbcbi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka