Vi söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Är du ute efter en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjligheten att träffa patienter med varierande vårdbehov? Då har du kommit rätt! Denna vårdavdelning erbjuder ett unikt uppdrag som kommer att ge dig en oerhört givande och meningsfull erfarenhet.

Denna verksamheten har 19 vårdplatser. Här kommer du samarbeta med avdelningen mentalsköterska och tillsammans med jouren. Du kommer möta patienter med psykossjukdomar, affektiva sjukdomar, ångestsyndrom, personlighetssyndrom samt neuropsykiatriska funktionshinder

Verksamheten söker dig med erfarenhet av psykiatri eller spec.sjuksköterska inom psykiatri..

Att ta uppdrag som psykiatrisjuksköterska via Agila

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iiwxsvdpi Xåbrg, Usficqrtq Eæltmygcy
Tidsperiod
51, 1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hjhhaxukindgl cg dea bh Foxfaholo
Region/kommun
Stockholm/Uabsldocw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka