Vi söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning.

Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter på en psykiatrisk avdelning. Arbete sker i team med sjuksköterskor och undersköterskor.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Att ta tjänst som psykiatrisjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som psykiatrisjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nålwotåjap Afft ÅFR
Tidsperiod
9-13
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rdvocibgokyuhwc agv dcf bf Jådnvbæjml
Region/kommun
Stockholm/Yrprhghbx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka