Vi söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Stockholm

För detta uppdrag söker vi en person som är prestigelös, flexibel och självgående. Du bör vara en person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga.

Uppdraget innebär medicindelning, delning av antabus samt ta urinprov. Här finns en bred expertis samlad med många behandlingsmöjligheter. De utgår från varje patients behov, önskemål och målsättningar när de tillsammans med dem tar fram en behandlingsplan.

Att ta sjuksköterskejobb som psykiatrisjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykiatrisjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cceigsoglreddjl Rnigceacj
Tidsperiod
26, 28-34
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bfvxvoxkxtexy hd eacch Vkadpujob
Region/kommun
Stockholm/Mottjikwh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka