Vi söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Mottagningen fokuserar på att erbjuda specialiserad äldrepsykiatrisk heldygnsvård och riktar sig särskilt till patienter som är 65 år eller äldre och drabbats av sent debuterade psykiatriska tillstånd, såsom depression, ångest och/eller psykos.

Arbetet på mottagningen innebär att vårda äldre patienter med respekt, empati och förståelse för deras unika behov. Den sökande förväntas samarbeta nära med det multidisciplinära teamet för att säkerställa att varje patient får individanpassad och effektiv vård.

Verksamheten efterfrågar erfarenhet.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Som psykiatrisjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som psykiatrisjuksköterska.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lhqpwflcg Jwuklæqi, Pqy (gif)
Tidsperiod
30-31
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nymhmppxprjåqat ih ghfad Bheqjjnpfq
Region/kommun
Stockholm/Txddiskube
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka