Psykiatrisjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Till denna psykiatriska mottagning söker vi nu en allmänsjuksköterska.

Mottagningen erbjuder specialiserad äldrepsykiatrisk heldygnsvård och vänder sig till patienter som är 65 år eller äldre med sent debuterat psykiatriskt tillstånd, såsom depression, ångest och/eller psykos

Önskvärt med kunskap inom både somatik och psykiatri.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att ta sjuksköterskejobb som psykiatrisjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som psykiatrisjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uprdubhbo Jfjlyåpf tkm hhc
Tidsperiod
5-15
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tpeslbovdhiåfmj gb efa fh nylvbcten
Region/kommun
Stockholm/Aaaniihhxs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka