Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Stockholm

Mottagningen söker dig, legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet inom psykiatri. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på psykiatrisk akutvårdsavdelning. Meriterande med specialistutbildning inom psykiatri.

Psykiatriska akutmottagning tar emot sökande över 18 år med akuta psykiatriska besvär och i behov av omedelbart ställningstagande till psykiatrisk heldygnsvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som psykiatrisjuksköterska

I rollen som psykiatrisjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mgcjf/sbigcpdmoxs dqkoxtseluqd vdfwvnegeu
Tidsperiod
13-17
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lyuxmpbupplh fiQ ghi ag Ucjrr
Region/kommun
Stockholm/Rrvjn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka