Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till patienterna.

Målgruppen är personer med autism och psykiatrisk samsjuklighet varför tydlighet, struktur och stabilitet hos sjuksköterskan är viktigt. Även språk är viktigt, att patienterna blir förstådda o förstår konsulten.

Samarbete med kollegor av olika yrkeskategorier behöver sjuksköterskan tycka om men även kunna vara självständig.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Är detta ett uppdrag för dig? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Okxkispif Msdfætc
Tidsperiod
27-28, 32-34
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Væfyxfkaåsaa e, lbrn c faaci Yocysdwq
Region/kommun
Stockholm/Ixqvtuls
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka