Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Denna avdelning är nu i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet!

På denna avdelning finns det två olika delar. Den första är en intensivvårdsdel med sex platser där patienter får specialiserad vård och omsorg. Den andra delen riktar sig till patienter som har insjuknat i psykossjukdom och har tio platser för vård och behandling.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eopkrwtkk Pklcnåog xda ehd
Tidsperiod
21-26
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mxuhmrxgf btoydli hcg fh Eggfxugeu
Region/kommun
Stockholm/Tdrrvlly
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka