Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Om du söker en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjlighet att träffa patienter med varierande vårdbehov, så är detta uppdraget för dig!

Enheten hör till funktionsområde akut psykiatri, där även Jourmottagningen M47 ingår.

Uppdraget på avdelningen är att utifrån patientens behov erbjuda högkvalificerad och säker diagnostik, behandling och omvårdnad för patienter i behov av psykiatrisk intensivvård.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Abtnyygns Rtxqåfa Dfb LAP
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tæybdxæupu adh ec Gnvltwttg
Region/kommun
Stockholm/Dntgaafw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka