Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Vi söker nu efter en erfaren och kompetent sjuksköterska för ett spännande uppdrag på denna verksamhet.

Enheten erbjuder heldygnsvård för patienter som är 18-65 år och har ångestrelaterade- och depressiva tillstånd, ofta med samsjuklighet.

Hit kommer även patienter med personlighetsrelaterade tillstånd som till exempel emotionellt instabil personlighetsstörning och neuropsykiatrisk problematik.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sbpnxahjf bygob Hskia- Biq gh RIV
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pnrmo Kæsmujheun e gha aa Lfnvnyjwb
Region/kommun
Stockholm/Daokarklp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka