Agila söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Om du är redo för en ny utmaning och söker ett utvecklande arbete, så är detta uppdrag på denna avdelning något för dig. Du kommer att bli en del av ett kompetent team som tillsammans arbetar för att erbjuda en god vård.

Mottagningen är en psykiatrisk specialistmottagning för personer från 18 år eller äldre, med psykossjukdom och/eller autismspektrumtillstånd.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som psykiatrisjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ywyoltph Sæwdq djubhvbko wewxdjtgss a
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hgaks Prbbg yæo f gbb fi Xhuhhjsb Iåuax
Region/kommun
Stockholm/Ddlboldl Tænnq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka