Psykiatrisjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Denna avdelning är nu i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet!

På denna avdelning finns det två olika delar. Den första är en intensivvårdsdel med sex platser där patienter får specialiserad vård och omsorg. Den andra delen riktar sig till patienter som har insjuknat i psykossjukdom och har tio platser för vård och behandling.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tnwshwppn Exqskåfu vgi hbi
Tidsperiod
51-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qasgeqwvs rfticvq hcf gc Hehkdaquf
Region/kommun
Stockholm/Hadnilbj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka