Psykiatrisjuksköterska sökes till tjänst i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Mottagningen fokuserar på att erbjuda specialiserad äldrepsykiatrisk heldygnsvård och riktar sig särskilt till patienter som är 65 år eller äldre och drabbats av sent debuterade psykiatriska tillstånd, såsom depression, ångest och/eller psykos.

Arbetet på mottagningen innebär att vårda äldre patienter med respekt, empati och förståelse för deras unika behov. Den sökande förväntas samarbeta nära med det multidisciplinära teamet för att säkerställa att varje patient får individanpassad och effektiv vård.

Verksamheten efterfrågar erfarenhet.

Att ta tjänst som psykiatrisjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykiatrisjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bcjalccef Enlvvåhx lxi ahf
Tidsperiod
8-9
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rthqpubbwsuåhhs gd aeh if bypikgehx
Region/kommun
Stockholm/Ftihulojyi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka