Bemanningstjänst för psykiatrisjuksköterska i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Mottagningen fokuserar på att erbjuda specialiserad äldrepsykiatrisk heldygnsvård och riktar sig särskilt till patienter som är 65 år eller äldre och drabbats av sent debuterade psykiatriska tillstånd, såsom depression, ångest och/eller psykos.

Arbetet på mottagningen innebär att vårda äldre patienter med respekt, empati och förståelse för deras unika behov. Den sökande förväntas samarbeta nära med det multidisciplinära teamet för att säkerställa att varje patient får individanpassad och effektiv vård.

Verksamheten efterfrågar erfarenhet.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som psykiatrisjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som psykiatrisjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dlihiitga Fhbraælu rnr hfc
Tidsperiod
15
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gfwtxmhjwrkæpti hb igh eg umhieokwd
Region/kommun
Stockholm/Misoywhweo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka