Psykiatrisjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Denna avdelning erbjuder behandling och omvårdnad framförallt för patienter som har en bipolär sjukdom men även patienter med andra typer av psykiska besvär. Vid behov finns tillgång till arbetsterapeuter och kuratorer på avdelningen.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Vana att arbeta självständigt är också meriterande.

Att ta tjänst som psykiatrisjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som psykiatrisjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aalwryndq Pqcdwåld, Saq (hee)
Tidsperiod
27-31
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Judtojhkwcræjwu gf bgfba Rltdblfwhm
Region/kommun
Stockholm/Ulhfwrcmrv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka