Ledigt jobb för röntgensjuksköterska i Stockholm

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

På kliniken utförs skelett- och lungundersökningar, ultraljud, genomlysning, magnetisk resonanstomografi (MR), datortomografi (DT) och interventioner. Hit kommer patienter med remiss från en läkare.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Är du intresserad av radiologi och tycker detta verkar som ett kul och spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som röntgensjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dæslkhrgyicrri, Såsehoq
Tidsperiod
4-13
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vojgxbirdltfg gh iahca Kidmcykjr
Region/kommun
Stockholm/Hnfmlqjgm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka