Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Storuman

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukstugan är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Vi har ett gott samarbete med ambulanshelikopter och norsk sjukvård. Vi använder telemedicin och digitaliserad röntgen.

Verksamheten är ett välutrustat ”mini-sjukhus” med akutvårdsplatser, röntgen, BVC, MVC och laboratorium. De har ett personalteam med hög kompetens i glesbygdsmedicin och bedriver både akut- och vanlig distriktssjukvård.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjukskötersketjänst i Storuman

Storumans kommun är en kommun i Västerbottens län i landskapet Lappland i Sverige. Härlig natur, fjäll, skog och sjöar erbjuder obegränsade möjligheter till friluftsliv både på sommaren och vintern. Kommunen är känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå, däribland Jens Byggmark, Anja Pärson och Ingemar Stenmark. Majoriteten av Sveriges världscupssegrar genom tiderna har kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb. Här är alltså skidsport stort! På sommaren erbjuder kommunen bland annat vandring på världens bästa vandringsled, cykling, fiske och skattjakt efter rövarnas gömda skatter på det långsträckta fjället Anjona.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen / Konsultchef
Storuman
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåhokhn Kotxweioy
Tidsperiod
46-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vnindåhuu i hbh dc Gåkmhnl
Region/kommun
Västerbotten/Storuman
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka