Vi söker distriktssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha ett utmanande och intressant uppdrag? Detta “mini-sjukhus” söker nu fler medarbetare till sin verksamhet. Vårdavdelningen består av 8 slutenvårdsplatser och 8 kommunala korttidsplatser. Här finns tillgång till röntgen, ambulansverksamhet och laboratorium. Som sjuksköterska träffar du patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du ser till patienternas medicinska och specifika omvårdnadsbehov och planerar därefter de åtgärder som ska sättas in. Här väntar en spännande roll och ett kompetent team av trevliga kollegor.

Möjlighet till jour finns, men det är inget krav. Som sjuksköterska ansvarar du då för första bedömning av eventuella akuta patienter. Även läkarjour finns på plats.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som distriktssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Storuman?

Storumans kommun är en kommun i Västerbottens län i landskapet Lappland i Sverige. Härlig natur, fjäll, skog och sjöar erbjuder obegränsade möjligheter till friluftsliv både på sommaren och vintern. Kommunen är känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå, däribland Jens Byggmark, Anja Pärson och Ingemar Stenmark. Majoriteten av Sveriges världscupssegrar genom tiderna har kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb. Här är alltså skidsport stort! På sommaren erbjuder kommunen bland annat vandring på världens bästa vandringsled, cykling, fiske och skattjakt efter rövarnas gömda skatter på det långsträckta fjället Anjona.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Storuman
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ngtpyloyd Jpsfivyra
Tidsperiod
48-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ihxmvæoqd d ebi dd RQSIANBF
Region/kommun
Västerbotten/Storuman
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka