Ledigt jobb för sjuksköterska i Strömsund

Om uppdraget:

Här söker vi söker sjuksköterskor till hemsjukvården och/eller särskilt boende. Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssjuksköterska eller leg. sjuksköterska inom hemsjukvården och på särskilt boende.

Utbildning/erfarenhet:

Distriktsköterska eller leg.sjuksköterska med erfarenhet av hemsjukvård/äldreboende.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Strömsund en spännande plats för sjuksköterskearbete

Strömsunds kommun gränsar med de norska kommunerna Røyrvik och Lierne i Nord-Trøndelag. Kommunens område motsvarar städerna Ström, Alanäs, Hammerdal, Frostviken, Fjällsjö, Bodum och Tåsjö. Bland kultursevärdheterna kan nämnas den geologiska trädgården vid Hjalmar Strömerskolan och vattenträdgården Lusthuset i Yxskaftkälen. På Långön utanför Hoting finns gravfält från vikingatiden och vid Brattforsen (mellan Backe och Strömsund) och Fångsjön finns hällmålningar daterade till cirka 2 500–2 000 f.Kr. I kommunen hittar du även Sveriges längsta grotta, Korallgrottan. Den upptäcktes så sent som 1985 och hittills har sex kilometer gångar utforskats.Grottan har fått sitt namn av de koralliknande små vita droppstenarna som finns inuti.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Strömsund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Drmæeokcaj xexvxl - uybæts Pffvv
Tidsperiod
26-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Clgidmnypyåslf bc bbf fd Xnvbo
Region/kommun
Jämtland/Strömsund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka