Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Sundsvall

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Nu söker de dig för ett spännande arbete på denna mottagning. Här möter och vårdas patienter med varierande sjukdomstillstånd och skador. Patienterna är både barn och vuxna.

Du behöver vara självgående och kunna ta snabba beslut för att trivas i rollen. I dina arbetsuppgifter ingår självständig bedömning av inkommande patienter, smärtlindring, provtagning och omhändertagande av patienter med svikt i vitala funktioner.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, anestesisjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskejobb i Sundsvall?

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cnhyaghrlg wrldvnr, Dgtndlivthplrq
Tidsperiod
19-40
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Anestesi, Distriktsjuksköterska, Intensivvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vqfgglfei bseednx iccee Mkcibwrlo
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka