Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Sundsvall

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i din yrkesroll? Då är detta uppdrag på barn- och ungdomskliniken perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Du kommer att inom området barn- och ungdomsmedicin, främst med tjänstgöring på avdelningen för neonatalvård. Här vårdas för tidigt födda barn från v. 28 och sjuka nyfödda barn.

För dig som vill ta dig an en givande och viktigt roll där du får arbeta med de allra minsta är detta uppdrag perfekt. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på barnavdelning.

Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsplats.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som barnsjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sundsvall en spännande plats för sjuksköterskejobb

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ddotaqrlg vvudtbh PAX imq bi GPT
Tidsperiod
20-21, 23-34
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gqtgmheemt njjbala, Hgpf- xcr yvkfrfswehcgbnb cdf dg Jxsfowqfq
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka