Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Sundsvall

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i din yrkesroll? Då är detta uppdrag på barn- och ungdomskliniken perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Du kommer att inom området barn- och ungdomsmedicin, främst med tjänstgöring på avdelningen för neonatalvård. Här vårdas för tidigt födda barn från v. 28 och sjuka nyfödda barn.

För dig som vill ta dig an en givande och viktigt roll där du får arbeta med de allra minsta är detta uppdrag perfekt. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på barnavdelning.

Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsplats.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan om detta ser ut att vara något för dig!

Att ta uppdrag som barnsjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnsjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskejobb i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mssohtaes xcqwlkq OJN ouk ia BMN
Tidsperiod
21-44
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hwumsvjlcx tnatvex, Mcyi- uwg diqejrpifrbwimb Jbeifylgo
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka