Barnmorska sökes till jobb i Sundsvall

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag för något för dig.

Nu söker vi dig som vill arbeta på gynmottagning och BB/förlossningsavdelning.

Här blir du en del av ett samspelt team som arbetar tillsammans för att erbjuda en trygg och säker vård. I uppdraget ingår att vårda gravida och nyförlösta kvinnor som behöver ökad observation. Arbetet är roligt, omväxlande och ger möjlighet att utveckla din kompetens.

Avdelningen söker en barnmorska som är van att ta stort eget ansvar.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som barnmorska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fvyjqpkekq vwkgfha GT Rwd Båsdppdeifc
Tidsperiod
51-52, 5 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eubktbskxiågxs fh faebf Syvqvilhf
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka