Bemanningstjänst för barnmorska i Sundsvall

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag för något för dig.

Nu söker vi dig som vill arbeta på gynmottagning och BB/förlossningsavdelning.

Här blir du en del av ett samspelt team som arbetar tillsammans för att erbjuda en trygg och säker vård. I uppdraget ingår att vårda gravida och nyförlösta kvinnor som behöver ökad observation. Arbetet är roligt, omväxlande och ger möjlighet att utveckla din kompetens.

Avdelningen söker en barnmorska som är van att ta stort eget ansvar.

Att ta tjänst som barnmorska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som barnmorska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sundsvall en spännande plats för sjukskötersketjänst

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qdluyokmtr dnwvvfl, OS Ccjmlrqdgj Mæknctdgpnt
Tidsperiod
30-32, 35, 38-39, 41, 43
Efterfrågad kompetens
Barnmorska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cpkconnweoåkjx dc aabda Okobbttub
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka