Distriktssjuksköterska sökes till uppdrag i Sundsvall

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Nu söker de dig för ett spännande arbete på denna mottagning. Här möter och vårdas patienter med varierande sjukdomstillstånd och skador. Patienterna är både barn och vuxna.

Du behöver vara självgående och kunna ta snabba beslut för att trivas i rollen. I dina arbetsuppgifter ingår självständig bedömning av inkommande patienter, smärtlindring, provtagning och omhändertagande av patienter med svikt i vitala funktioner.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som distriktssjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskejobb i Sundsvall?

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Atytssmxnt enyebad Yiurrurcbqyytrli
Tidsperiod
5 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kwxpdlucg ggvjnut afi ag Twscdppkn
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka