Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Sundsvall

Vill du jobba som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård?

Nu söker vi dig som vill ha ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att utveckla din yrkeskompetens.

Här arbetar du i tvärprofessionella team för att ge en god och trygg vård till alla patienter. Uppdraget kan innebära arbete inom olika verksamheter, bland annat SÄBO, hemsjukvård och LSS.

I arbetsuppgifterna ingår att göra självständiga bedömningar, sårvård, injektioner, följa upp omvårdnadsinsatser och mer.

De söker en sjuksköterska alternativt en distriktssköterska. För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sundsvall en spännande plats för sjuksköterskearbete

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Hanna Fugel
Hanna Fugel / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xdqmbqdtfa nxdohb
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lliejrewwswdum f gge ba Pvnskjknw
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka