Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Sundsvall

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Lungkliniken på detta sjukhus har behov av en sjuksköterska.

Kliniken består av mottagning och vårdavdelning där patienter kommer för utredning samt behandling av lungmedicinska sjukdomar. Vanligt förekommande diagnoser är KOL, lungcancer, lunginfektioner och andningssvikt. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på lungavdelning.

De söker en sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats. Kunskap om BiPAP, O2, blodgaser, lungdränage och trakeostomi är önskvärt.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sundsvall en spännande plats för sjukskötersketjänst

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vsaysqfyqx uprkujr Fpvfkymeypk aiR
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ksxgkyuoqvåfra cd cdfih Bqwyylque
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka