Sjuksköterska sökes till uppdrag i Sundsvall

Enhet med vård av patienter över 65 år, ofta multisjuka. Vanligt är hjärtsvikt, KOL, pneumoni och andra infektioner som kräver antibiotika iv. Ibland sondmat i PEG, CVK/Port á cath är ovanligt men förekommer ibland. Mobilisering/smärtlindring efter fall utan fraktur förekommer. Stort patientflöde med akutintag dygnets alla timmar. På natten arbetar 2 sjuksköterskor och 1 undersköterska tillsammans. 18 vårdplatser.

Önskvärt med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Har du även erfarenhet av journalsystemet SYSteam Cross är det meriterande.

Arbetstiderna varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskejobb i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kxdwxaimgq xtuseec Ylkhrgiowixhkp sqenwbyfb giS
Tidsperiod
22-36
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eiqsmfabmqæhvl gd hedhc Mrymmnpwq
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka