Sjuksköterska sökes till uppdrag i Sundsvall

Denna rehabiliteringsavdelning söker fler sjuksköterskor. Enheten riktar sig främst till personer i den äldre åldersgrupper som drabbats av blodpropp/blödning i hjärnan eller ortopediska skador.

Här blir du del av ett dedikerat team av läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder. Målsättningen är att patienterna skall kunna återgå till eget boende och vara så självständig som möjligt vad gäller den dagliga livsföringen. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt avdelningsarbete.

Erfarenhet av rehab och geriatrik är meriterande.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sundsvall en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mxmseoddht hsuborh, Muqxy Qli (Vbc)
Tidsperiod
30-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vqlbwkkgpxårvv ec idgah Nwhhjllob
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka