Operationssjuksköterska sökes till arbete i Sundsvall

Verksamheten ansvarar för områdena dagkirurgi, anestesi och intensivvård. Verksamheten omfattar dagkirurgi och slutenvårdskirurgi, uppvak och postoperativ vård samt intensivvård. Kliniken fungerar som servicespecialitet vilket innebär att andra klinikers patienter omhändertas för operation eller intensivvård.

Enheten söker legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation. Klinikens personal består av anestesi- och intensivvårdsläkare, vidareutbildade sjuksköterskor inom anestesi, intensiv- eller operationssjukvård. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet SYSteam Cross är det meriterande.

Arbetstiderna är dag-, kväll- och nattjänstgöring. Schemat diskuteras vid ev tillsättning.

Sjuksköterskearbete via Agila operationssjuksköterska

Att arbeta som operationssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskejobb i Sundsvall?

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rhandmprn iqlqsae Tundlgstdctxpfuiv Tbadcoubb
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vyisrktpgvæbdg ae fdhaa Axbusfryw
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka