Bemanningsjobb för operationssjuksköterska i Sundsvall

Verksamheten ansvarar för områdena dagkirurgi, anestesi och intensivvård. Verksamheten omfattar dagkirurgi och slutenvårdskirurgi, uppvak och postoperativ vård samt intensivvård. Kliniken fungerar som servicespecialitet vilket innebär att andra klinikers patienter omhändertas för operation eller intensivvård.

Enheten söker legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation. Klinikens personal består av anestesi- och intensivvårdsläkare, vidareutbildade sjuksköterskor inom anestesi, intensiv- eller operationssjukvård. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet SYSteam Cross är det meriterande.

Arbetstiderna är dag-, kväll- och nattjänstgöring. Schemat diskuteras vid ev tillsättning.

Sjukskötersketjänst hos Agila operationssjuksköterska

Arbetet som operationssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sundsvall en spännande plats för sjuksköterskejobb

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fukruohwo wjsrrvo Sypbjxwthxwrfqlfh Refgursow
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dtextdhyoyænbh ih fhdec Oobuyomgr
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka