Ledigt jobb för sjuksköterska i Svenljunga

Nu söker vi en sjuksköterska för ett meningsfullt arbete inom hemsjukvården. Om du vill jobba med patientnära vård i ett varierande arbete, då är det här tjänsten för dig.

På uppdraget förväntas du utföra provtagningar, ge injektioner, göra såromläggningar, hjälpa till med näringstillförsel via dropp eller sonder och ge smärtlindring. Du kommer även att ha kontakt med anhöriga och utföra övriga vårdinsatser.

Arbetstiderna för detta uppdrag är främst natt.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskearbete i Svenljunga?

Kommunens invånare är fördelade från norr till söder med orter som Hillared, Sexdrega, Svenljunga, Holsljunga, Håcksvik, Örsås, Överlida, Redslared, Revesjö, Roasjö, Mjöbäck, Östra Frölunda, Mårdaklev och Kalv. Första gången namnet Svenljunga omnämns i skrift är år 1427. Då skrevs namnet Swinalyongha. Namnet kommer ursprungligen från svin och ljungbevuxen mark. Platsen är sedan tidig medeltid en korspunkt för vägen från kusten längs med Ätran mot Falbygden och för vägen mellan Jönköping och Göteborg. Här kan du uppleva naturen på riktigt, ostört och ifred.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Svenljunga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bcfxefbmmg xbynhb
Tidsperiod
28-30
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nftqlnqgkx ovlehq Vjdbstfptæybuh idcba Gvyvlbviju
Region/kommun
Västra Götaland/Svenljunga
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka