Sjuksköterska sökes till jobb i Täby

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna enhet.

Enheten har 86 lägenheter fördelade på tre våningar och tre flyglar per våning. Lägenheterna är cirka 30 kvadratmeter och består av ett stort rum, ett stort badrum, pentry och garderober.

De arbetar i team med sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Tillsammans i teamet, och om möjligt också med patienternas anhöriga, planerar vi deras omsorg och omvårdnad så att de får det på sitt sätt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Täby

I Täby kommun har du alltid nära till natur, shopping, evenemang, friluftsliv, historiska sevärdheter och aktiviteter för alla åldrar året om. I kommunen kan du bättre på dina vikingakunskaper genom att besöka Runriket som har mest runinskrifter i världen och det var även i Täby man hittade Sveriges äldsta skelettfynd. Täby centrum som blivit en mötesplats för många runt om i Stockholm har ett brett utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Här finns även biograf, simhall och populära träningsanläggningar.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Täby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vlaojrkf Xuåasåcn
Tidsperiod
15-18, 20, 22, 25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lxqyfåyufuækij c bhd hi Aåwu ecpbau
Region/kommun
Stockholm/Täby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka