Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Tierp

Om du vill arbeta i en positiv arbetsmiljö med fokus på god vård, då är uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats för dig. Verksamheten söker nu fler kompetenta medarbetare för att stärka sitt team. Här har du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade kollegor som strävar efter att erbjuda den bästa möjliga vården till patienterna.

Verksamheten har 17 vårdplatser och tar emot patienter som behöver korttidsvård och inte kräver avancerad diagnostik eller behandling på sjukhus.

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Tierp?

I Tierp kan man njuta av lugnet och närheten till naturen. Det finns också mycket att se och upptäcka. Fiskelägen, kulturmarker, slott och herrgårdar. Örbyhus Slott ligger vid Vendelsjön och är definitivt värt ett besök. Det är känt sedan 1300-talet och idag ingår även en 18-håls golfbana i slottsmiljön för den som gillar att spela golf. Största orterna i Tierps kommun är Tierp, Örbyhus och Söderfors. Ett välkänt ansikte från Tierp är poeten och dramatikern Kristina Lugn.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Tierp
Faktaruta
Uppdragsgivare
Måmsæxtsjxftqkb UÅHW Taukf
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mgdaxjædhd b bda bb Hqfxc
Region/kommun
Uppsala/Tierp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka