Sjuksköterska sökes till uppdrag i Trøndelag

Är du intresserad av att testa på att arbeta i Norge Vill du bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Då ska du söka detta uppdrag på medicinavdelningen.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning med inriktning på medicin och neurologi.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Trøndelag en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Teamleader
Trøndelag
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vljxyi vix, Dsxyuag Fe
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Agghlnhodr f, cdgg Rpckxp
Region/kommun
Trøndelag/Qkkycq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka