Bemanningstjänst för onkologisjuksköterska i Trøndelag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu fler medarbetare.

Avdelningens cancerläkare planerar komplex behandling, inklusive kemoterapi , immunterapi, antikroppar och olika tablettbehandlingar.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som onkologisjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, onkologisjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskearbete i Trøndelag

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Konsultchef
Trøndelag
Faktaruta
Uppdragsgivare
Luioadsk esr, Ipsvryjufnghhkgmrh
Tidsperiod
4-52
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mufoflspg d DVJHTBAH
Region/kommun
Trøndelag/Nmbvydcu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka