Sjuksköterska sökes till arbete i Trelleborg

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna enhet. Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

På hjärtavdelningen möter du patienter i varierande ålder med sjukdomar i lunga och hjärta. På avdelningen förekommer även pre- och postoperativ vård av patienter i behov av operation.

Som sjuksköterska får du ett omväxlande och roligt arbete. Du leder omvårdnadsarbetet, går ronder med läkare, administrerar läkemedel och utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hjärtavdelning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Trelleborg en spännande plats för sjuksköterskearbete

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hyslaffbgja cfnerthy Iiæqmkomkxgauc
Tidsperiod
4-24
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tglxåpke b Nneeujvwvf
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka