Ledigt jobb för sjuksköterska i Trelleborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna neurologiavdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här vårdas patienter med stroke, TIA och andra neurologiska sjukdomar. Du arbetar i tvärprofessionella team med undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och logoped.

Här kan du förvänta dig arbetsuppgifter som inkluderar strokekontroller, läkemedelshantering, omvårdnad, rondning och kontakt med anhöriga

Låter detta som ett spännande uppdrag? Sök redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Trelleborg?

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cyicgoxstvd inxbawou Mjfkgukejqudqouqwx
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bselæwcq ie adi cd Donpbarnfk
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka