Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna neurologiavdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här vårdas patienter med stroke, TIA och andra neurologiska sjukdomar. Du arbetar i tvärprofessionella team med undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och logoped.

Här kan du förvänta dig arbetsuppgifter som inkluderar strokekontroller, läkemedelshantering, omvårdnad, rondning och kontakt med anhöriga

Låter detta som ett spännande uppdrag? Sök redan idag!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskearbete i Trelleborg

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Topwuempgly lunbktrh Bjevyoppilmflcxlyp
Tidsperiod
4-24
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fjwhåmga hh Jmyuutqfxg
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka