Agila söker barnmorska till uppdrag i Trollhättan

Sjuksköterska sökes till förlossningsenhet som har ca 3600 förlossningar/år. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på förlossningsavdelning såsom stöd och vård av mamman under hela förlossningen samt smärtlindring. Den som söker uppdraget kan förvänta sig både normal och komplicerad förlossning.

Enheten söker en sjuksköterska med erfarenhet av förlossningsvård alternativt utbildad barnmorska.

Att ta sjuksköterskejobb som barnmorska via Agila

Att arbeta som barnmorska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Trollhättan

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tjejy Åsljdwlay læoysvvfior, Våmlmdgbqdtntjfgnhqtb
Tidsperiod
29, 31-34
Efterfrågad kompetens
Barnmorska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Håawauakmwmæwrm dfaff Kamryeævtfp
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka