Bemanningsjobb för sjuksköterska i Trollhättan

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Denna strokeavdelning med 20 vårdplatser är nu i behov av fler sjuksköterskor. Här vårdas patienter i det akuta skedet vid en stroke eller TIA. Arbetsuppgifter innefattar administrering av läkemedel, rondning, omvårdnad och kontakt med närstående.

Avdelningen arbetar i tvärprofessionella team, alltid med patienten i fokus. Andra yrkesgrupper inkluderar läkare, undersköterska, fysioterapeut, logoped, kurator och arbetsterapeut.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjuksköterskejobb i Trollhättan?

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
HÆF Tgfuyfæbkoi Xub ec Egncyo
Tidsperiod
48-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Påigfuowcfjåojv g Bnkiklåsbqi
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka