Sjuksköterska sökes till uppdrag i Trollhättan

Nu söker vi en sjuksköterska för ett spännande uppdrag på medicinsk akutvårdsavdelning.

Avdelningen har 27 vårdplatser och tar emot patienter med varierande internmedicinska sjukdomar. Avdelningen fungerar även som en karantänavdelning för patienter med misstanke om covid-19. Då vårdtiden ofta är kort blir arbetet varierande, roligt och i stundvis högt arbetstempo.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga som sjuksköterska på medicinavdelning och du arbetar i nära team med övriga professioner.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av akutmedicin alternativt erfarenhet inom akutsjukvård med telemetriövervakning.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Trollhättan

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vwqbh Åopflqval såfybbbfmmt, Juvxsvtqq nbtwræochqedxkgsxp (fe)
Tidsperiod
29-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yåaxynvwrkoåxuq dfefb Rhjmirævxuq
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka