Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Trollhättan

Är du ute efter ett nytt uppdrag där du både utvecklas som person samt i din yrkesroll? Då är detta uppdraget du ska söka.

Ortopediavdelning som har 24 akuta vårdplatser vill stärka upp sitt team med fler sjuksköterskor. Vanliga diagnoser på avdelningen är diskbråck, kotfrakturer, knä- och axelskador, höftfrakturer samt fotledsfrakturer.

Som sjuksköterska utför du omvårdnadsåtgärder, smärtlindring, såromläggningar och sedvanlig pre- och postoperativ vård.

Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Trollhättan

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fdxfh Åjmnpneio våmmuymiole, Ahejioywsswmnaey Nxd (ee-hi)
Tidsperiod
29-33, 35-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wioug Ætyrsifhu dydpwtg ahahd Auksvråevij
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka