Dialyssjuksköterska sökes till uppdrag i Troms og Finnmark

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på Dialysmottagningen. Detta norska sjukhus har i dagsläget behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mer.

Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. På enheten vårdas patienter med nedsatt njurfunktion i behov av hemodialys. Patienter som är i behov av hemodialys återkommer 3–6 gånger för behandling.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som dialyssjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Troms og Finnmark

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iemylø dle, Jmkrvd oqjud tcy anpvprldqopwwu grlcbyjxsp
Tidsperiod
27-33
Efterfrågad kompetens
Dialys
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nxpdqctgvkke da digh Wiuwmø
Region/kommun
Troms og Finnmark/Epvbkø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka