Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Troms og Finnmark

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning. Här utförs det mesta av arbetet självständigt med stort egenansvar.

Denna avdelning har tillfrisknande patienter, medicinska övervakningspatienter och allmänna intensivvårdspatienter.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för just dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som intensivvårdssjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Troms og Finnmark

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Keskaswhwd ovm, Amikffim
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dxaddgjnnsta ga bbbe Oarxvojocp
Region/kommun
Troms og Finnmark/Gcedykpcau
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka