Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Troms og Finnmark

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i både din yrkesroll och som person? Då är uppdraget på detta norska sjukhus perfekt för dig.

Observationsposten är en klinisk beslutsenhet där patienter bedöms för vidare inläggning på sjukhus eller utskrivning inom 24 timmar. Syftet med observationsposten är att bidra till bättre patientflöde på sjukhuset, bättre mottagande av patienter och snabbare beslutsfattning för patienter i den akuta fasen.

Meriterande med tidigare erfarenhet av akutmedicin och/eller internmedicin.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Troms og Finnmark

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Andreas Morin
Andreas Morin / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Brqyyø aeh, Ttjuvshjfqggxvvqxn
Tidsperiod
40-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vaabwno Duecxeh cct cd iidf Lrpmkø
Region/kommun
Troms og Finnmark/Astrpø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka