Agila söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Operationsavdelningen är bemannad 24 timmar om dygnet för akut och planerad operation. Du blir en del av ett kompetent team bestående av specialistsjuksköterskor med vidareutbildning inom operationssjuksköterska, specialistassistenter och sekreterare med fokus att ge bästa möjliga vård.

Arbetsuppgifter är sedvanliga som sjuksköterska på operationsavdelning och verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Sjuksköterskejobb hos Agila operationssjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Troms og Finnmark

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Andreas Morin
Andreas Morin / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yxvelyr ygg, Buchsrhlt
Tidsperiod
16-19
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ob. Mucqy atga ha baia JGQAPOI
Region/kommun
Troms og Finnmark/Maxgdpr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka