Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Ulricehamn

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Hemsjukvården är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter inom hemsjukvården så som såromläggningar, medicinering, provtagning samt utprovning av inkontinensprodukter.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Ulricehamn en spännande plats för sjuksköterskejobb

Ulricehamn är en stad med anor från medeltiden och hette tidigare Bogesund. 1741 bytte staden namn till Ulricehamn för att hedra drottning Ulrika Eleonora. Ulricehamnstrakten har varit bebodd sedan stenåldern och här har gjorts ett cirka 10 000 år gammalt skelettfynd. I kommunen kan man vintertid njuta av härlig skidåkning. Testa dina färdigheter i pisterna eller om du hellre skidar på längden så är Ulricehamn södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter med långa fina spår. Ulricehamn passar både nybörjare och erfaren, gammal som ung. Största orterna i kommunen är förutom centralorten Ulricehamn, Timmele, Hökerum och Dalum.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Ulricehamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vnaibrgximl hlpnox
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Owntlwxkytqxgh ic bhcdg Bguibfrtit
Region/kommun
Västra Götaland/Ulricehamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka